Da karate og kung fu for alvor tog verden med storm, var det hurtigt noget, som filmens verden besluttede sig til, at de ville have med i deres verden, og det er det samme med Muyi Thai. Den er også kravlet ind og har taget sin plads i biografens mørke.

Kampsportsstjerner som Tony Ja, som spiller Ongbak, steg fra at være ukendt til nu at være en stjerne på kun nogle få år, og det er muyi thai han praktiserer. Dem, som har set hans film og hans opvisninger rundt om i verden, siger, at han om muligt er bedre end nogen anden kampsportsudøver, der nogensinde har været.

Det er altid noget, som kan diskuteres, men at muyi thai er kommet ind i filmens verden for at blive, er der vist ingen tvivl om. For en kampsport, som i den grad tiltaler alle store som små med dens hårdhed og effektivitet i kamp, er vejen frem for dem, som vil lære en kampkunst, som ikke tager 50 år at mestre.

Muyi thai har nu i nogle år været den hurtigst voksende kampsport i verden, og den er i dag næsten kun overgået af MMA, som er en blanding af forskellige kampkunstner, som også inkluderer muyi thai som en bestanddel for mange. Det er en kampsport, som er meget brugbar, for den er enkel og kan bruges både på afstand og tæt på, hvilket gør, den kan bruges i enhver tænkelig situation, du kan komme ud for i en kampsituation.

ryan-business