Muy Thai – også kaldet thaiboksning – er en sportsgren, der bliver mere og mere populær, og mange af udøverne får følgeskab af hele familien, når de skal dyrke deres sport ved forskellige stævner.

Muy Thai er en ganske krævende sport, som gør, at man har prioriteret træningen højt, og derfor er de fleste udøvere også stolte, når familien gerne vil med ud for at se dem optræde ved konkurrencer og stævner.

Måske er du selv et af disse medlemmer af familien, og så gælder det om at være pænt klædt på, for at du viser udøverne ære. På den omfattende webshop NA-KD kan du finde alt det, du har brug for, og for eksempel i kategorien frakke dame finde en lækker frakke, som du kan flashe over for de andre forældre og familiemedlemmer. Med en ny frakke til dame har du også anskaffet dig et stykke beklædning, du kan bruge i alle mulige andre sammenhænge.

En ædel sport

Muy Thai er en gammel sport, som siden 1700-tallet har været den thailandske nationalsport. Det er en sport, der kræver, at udøverne har stor konduite og ved, hvad de kan og må – for det er også en hård sport, hvor der både bruges slag og spark. Man er altså nødt til at kende grænserne for, hvad ens kræfter kan forårsage, så alle kommer godt fra kampene.

Som udøver er det vigtigt at man plejer sig selv og ikke blot træner hårdt rent fysisk. Men skal også have det mentale med, og det kan man for eksempel få ved at få en god nattesøvn, og i det hele taget sørge for at restituere mellem træningen og kampene. Så vil man kunne have glæde af muy thai mange år, selv om det nok mest er en sport for de unge.

ryan-business