Vidnesbyrdet om, hvor populært muyi thai er, er meget let at se, hvis du, som mange andre gør, søger på Youtube efter knock outs eller andet, der er i kampsport. For mange af dem, som er mest søgt, er muyi thai udøvere. De har nogle gange mange millioner, som har set deres videoer, og det er ofte dem, som du også kan følge på de sociale medier, hvor de nogle gange kan have mange hundredetusinde følgere.

Youtube er et meget populært medie, og det er ikke ualmindeligt at finde links herfra, der senere finder vej til artikler i aviser og blade verden over. Det er spændende at læse om sport, men det er endnu mere spændende at se den. Da de tikke er muligt at se det hele selv live, så er Youtube den bedste løsning.

Især når det gælder sportsgrene som for eksempel muyi thai. Det er ikke blandt de største her i landet, og det kan generelt være rigtig svært at finde nyheder om sporten, der er på dansk. I thailandske medier er det noget helt andet, men der er så den sproglige barriere, der kan ødelægge meget.

Hele stemningen – og musikken

Men på nettet kan du få det hele. Som regel skal du bare søge på muyi thai, så får du de videoer, der er mest populære, og som derfor har det nødvendige element af spænding over sig. Det giver et utroligt indblik i en meget hård verden med nogle fantastisk dygtige udøvere, som alle bare må tage hatten af for.

Men hver opmærksom på, at musikken brager under hele kampen. Det er derfor noget, hvor du lige skal overveje at justere på lydstyrken, inden du sætter videoen på. Men lidt lyd skal der være. Det er en del af stemningen, og muyi thai er ikke det samme uden.

ryan-business