Dyrker du Mui thai/ thaiboksning, så har du sandsynligvis meget fokus på, hvordan du fysisk kan præstere det optimale. Når du går til træning, så lærer du forskellige teknikker med slag og spark, ligesom du også lærer at afparere din modstanders slag og spark. Men thaiboksning handler ikke kun om at bruge kroppen. Det handler også om at kunne styre sit sind og have en positiv indstilling og tro på, at man kan vinde over sin modstander.

Det er velkendt, at sportsudøvere indimellem kan have brug for mentaltræning, som er med til at forbedre deres præstationer, hvad enten de bokser, spiller fodbold eller spiller tennis. Det kræver både et fysisk og mentalt overskud, især hvis man vil dyrke sin sportsgren på et professionelt niveau.

Styrk din tro på dig selv

Mentaltræning kan give dig styrke til at tro på dig selv, så du fremadrettet opnår bedre resultater. For det har stor betydning, at det mentale og fysiske spiller sammen, når vi dyrker sport. Ligesom der skal en mentaltræner til at ændre din tankegang til det mere positive, så kan en brystkorrigerende operation professionelt udført hos motiva.health give dig et bedre fysisk selvværd, som kan gavne dig, når du dyrker sport og i livet i det hele taget.

Hvad kan en mentaltræner hjælpe med?

En coach, der arbejder med mentaltræning, kan helt konkret hjælpe dig med at fjerne de mentale blokeringer, som står i vejen for, at du kan toppræstere. Det kan eksempelvis være et forventningspres, som du selv har, eller det kan være et forventningspres, som din træner eller din familie har på dine vegne. Det kan være, at du er alt for perfektionistisk og bange for at fejle, Det kan være, at du har et voldsomt temperament og skal blive bedre til at have følelsesmæssig kontrol. Eller at du har svært ved at fokusere på nuet, hvilket en mentaltræner kan lære dig.

ryan-business