Rigtig mange atleter lever efter en streng kostplan, der kombineres med en lige så hård træning. Der er regler for det hele for at få den veltrænede krop, der er grundlaget for den succes, du kan få med din sport. Men for rigtig mange udøvere af muay thai, så er kosten ikke noget, der er stor fokus på.

De spiser som det fleste andre i Thailand, og det betyder, at morgenmaden er noget, der springes over. For de mange, der træner er det faktisk næsten en gave, for der kan ikke trænes på en fuld mave, og den manglende morgenmad kan betyde en hel times søvn mere. Noget, der falder på et tørt sted, for det er en hård træning hver eneste dag.

Ellers spises der meget fisk, grøntsager og æg. Det giver de nødvendige proteiner, og da udøverne og træningscentrene oftest ligger i fattige områder, er der ikke råd til andet. De mere velhavende forkæler sig selv med svinekød som supplement.

Ris er også noget, du ser alle steder. Det er nærende og samtidig billigt. Som rissuppe er det en ret, der er rigtig god, hvis udøveren skal ned i kampvægt.

ryan-business