Muy thai har fået en gevaldig renæssance de senere år. Muy thai – eller thaiboksning – har ry for at være en kampsport for barske typer, men det er også en bred form for motion, som mange kan have glæde af. Med muy thai får man nemlig bevæget alle dele af sin krop og trænet et bredt spektrum af muskler. Og man får styrket sin smidighed og sin strategiske evne til at forsvare sig selv, når man skal kæmpe mod en modstander i den thailandske nationalsport.

Det skal også siges, at muy thai er en forholdsvis krævende form for motion, som fordrer, at du passer på dig selv. Det er derfor vigtigt at passe din søvn, så du kan møde dine muy thai modstandere i veludhvilet tilstand.

Skab et godt sovemiljø

Den gode søvn får du ved at skabe de rette omgivelser for din søvn. Sørg for at have noget lækkert sengetøj på din seng, så den bliver indbydende og hyggelig. Man kan få sengetøj i mange designs og farver blandt andet hos BGA.dk, så vi vil anbefale, at du dykker ned i sidens store indhold og ser, hvilke typer sengetøj der vil passe til din seng, din indretningsstil og dine behov. Veludhvilet efter en nat i smukt og lækkert sengetøj vil du være klar til endnu en træningsseance og endnu en kamp.

Historisk set er muy thai en sport for mænd, men nu dyrkes sporten også af kvinder, som nyder godt af det element af selvforsvar, som denne sportsgren rummer. For mange vil det være en god idé at starte med at træne muy thai tidligt, så man kan opnå en optimal kampevne baseret på træning, fleksibilitet og mental styrke. Som så mange andre asiatiske sportsgrene er muy thai ikke alene en fysisk sport, men også en mental træning, som gavner udøveren i mange af livets forhold.

ryan-business