Kender du til Muy thai? I Danmark er det bedre kendt som thaiboksning, og man kan roligt sige, at sportsgrenen er blevet markant mere populær her til lands i de senere år. Rigtig mange har nemlig fået øjnene op for denne historiske kampsport, og for os her på hjemmesiden, som ånder og lever for sporten, er det på ingen måde overraskende. Thaiboksning er nemlig en legendarisk sportsgren, og samtidig en som bidrager til at man holder sig sund og i god form. Derfor anbefaler vi dig straks, at du tilmelder dig en lokal klub. Måske bliver du så bidt af sporten, at du slet ikke kan få nok af den. Derfor ser vi i denne artikel nærmere på, hvordan du kan indrette din bolig så du kan træne thaiboksning hjemme.

Indret dit træningslokale med tæppeløber og træningsmaskiner

Vi anbefaler dig at du indretter et særskilt træningslokale i din bolig. Det er her du kan træne thaiboksning. Du behøver ikke at kæmpe mod andre for at holde din form ved lige. Thaiboksning kræver nemlig i høj grad, at du konstant optimerer og styrker dine muskler, så du er klar når du skal i ringen. Derfor er det fornuftigt at købe træningsudstyr og maskiner. Et par effektive håndvægte er et krav, og læg dertil en god konditionsmaskine såsom et løbebånd eller en romaskine. Det skal med garanti nok holde dine overarme og dine mavemuskler ved lige.

Overvej en tæppeløber og et solidt underlag

Med en effektiv og flot tæppeløber i dit træningslokale er du sikret en flot indretning. Samtidig kan de fleste tæpper ofte gå an som underlag til træning. Overvej dog i stedet at købe en decideret træningsmåtte, og lad dermed din tæppeløber primært bidrage til den flotte indretning.

Invitér dine træningskammerater forbi til fælles træning

De fleste udøvere af thaiboksning elsker at træne alene, og som sådan vil du sikkert også holde af at give den gas alene i dit træningslokale i hjemmet. Det er dog fortsat en god idé indimellem at invitere sine træningskammerater forbi. Fælles træning giver nemlig unik mulighed for at sparre og dele erfaringer. Samtidig kan man motivere hinanden så alle yder deres bedste, og man kan give indspark til hinandens kommende kampe. Det er alt sammen effektive tiltag, og bestemt noget man bør benytte sig af hvis man vil gøre sig i toppen af dansk thaiboksning.

Så hvad venter du på? Få først og fremmest tilmeldt dig en lokal klub, hvis du ikke allerede har gjort det. Der er efterhånden klubber i hele Danmark, og med stor sandsynlighed derfor også en i nærheden af hvor du bor. Efterfølgende kan du gå i gang med indretningen af dit eget træningslokale i hjemmet. God fornøjelse med det hele.

ryan-business