Der er flere og flere, der går til en eller anden form for kampsport i Danmark. Det er ikke kun dem, der gerne vil i ringen og prøve deres evner af mod en modstander, det er også alle dem, der bare vil i rigtig god form.

En anden grund til, at muay thai sammen med andre kampsportsgrene er meget populære, er det sammenhold, der er i klubberne. Kampsport handler nemlig om så meget mere end kamp og træning. Det handler om respekt for andre mennesker, dem du træner med, dem, der træner dig, dine modstandere og alle andre.

Det giver en anden måde at se verden på, og den respekt sammen med den selvtillid, som kampsport kan give, så føler mange, at de bliver til et helt andet menneske, når de først har bevæget sig ind i kampsportens verden.

Der er nemlig ingen tvang i kampsport. Du kan gå til muay thai hele livet uden at kæmpe mod andet end en sandsæk, hvis det er det, du foretrækker. Du kan vælge at sparre, du kan tilbyde at hjælpe de andre i klubben med deres træning, eller du kan gå målrettet efter at blive udøvende kæmper.

ryan-business