Der er mange forskellige ting, som man kan klæde sig ud som til halloween. Der findes så mange sjove kostumer, som både kan være skræmmende eller sjove, eller måske endda begge ting på samme tid. Mens et oplagt kostume kan være et af de mange wrestlerkostumer fra kostumer Partyking, så kan du også blive inspireret af halloween-fester i TV’et.

Vennernes forskellige ideer af kostumer
Hvem har ikke altid drømt om at være en del af TV-serien Venner? Rachel, Phoebe, Monica, Joey, Ross og Chandler ser altid ud til at have det sjovt, og det gjorde de også i afsnittet “The One With the Halloween Party.”. Festen finder sted i den legendariske lejlighed, som Monica og Chandler bor i. Her ser vi Rachel, som er gravid og derfor har valgt at springe kostumet over, da hun foretrækker et flot sort kjole, som hun snart ikke kan passe.

Monica er til gengæld klædt ud som Catwoman og Phoebe lever sig komplet ind ind i rollen som Supergirl. Efter at Phoebe er trådt ind i billedet ser vi Chandler, som ikke er så tilfreds med med at være klædt ud som en pink kanin. Kostumet er valgt af Monica og måske skulle han have valgt det samme kostume som Joey, der netop valgte at klæde sig ud som Chandler. Det kræver at se afsnittet for at kunne få en ide af Ross’ kostume, men det kan også anbefales. Vi fik i hvert fald et godt grin og inspiration til den næste halloween, da vi så “The One With the Halloween Party.”

I Modern Family elsker Claire halloween
Der har flere gange været halloween i TV-serien Modern Family. Her har vi blandt andet set Claire klædt ud som sygeplejerske, mens datteren Alex var patienten. Mitch, Cam og Lily går i stedet efter superhelte-temaet, ligesom Phoebe og Monica i venner, og Cam vælger blandt andet at være klædt ud som Batman. I Modern Family er det en god blanding af skræmmende kostumer og mere sjove eller frække kostumer, som der også kan være tradition for at vælge.

Brooklyn Nine Nine elsker også halloween
Komedieserien Brooklyn Nine Nine, som handler om medarbejderne på en politistation i New York, har kørt i fem sæsoner og i alle fem har der været et halloween afsnit. Sidste år havde afsnittet titlen “HalloVeen” og det var den fjerde episode i femte sæson.

Hvert år organiserer hovedpersonerne i Brooklyn Nine Nine en form for konkurrence, hvor de skal bevise, at de er den bedste detektiv, og at de er et geni. Det beviser de ved at stjæle en forudbestemt ting og den sidste der har den pågældende ting i hænderne ved midnat har vundet konkurrencen. Kostumerne og konkurrencen er utrolig sjov at følge og vi glæder os allerede til Brooklyn Nine Nine halloween nummer seks. TV-serien var ellers blevet annulleret efter sæson fem, men takket været de trofaste fans kommer der også en sæson seks inden længe.

ryan-business